Reserveringsformulier Camping

Graag vragen we u alle velden in te vullen zodat we zo goed mogelijk antwoord kunnen geven op uw boeking. Na het invullen van het formulier nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Kampeermiddel
Huisdieren

Wij zijn blij dat u voor Camping ‘t Eikenbos gekozen heeft en wensen u nu al een fijne en gezellige vakantie. U kunt een reservering plaatsen door het formulier op deze pagina in te vullen. Bellen mag natuurlijk ook.

Wij zijn geopend van 28 april – 1 oktober 2024 Valt Pasen in maart dan zijn wij geopend.

Wanneer u aangeeft op een bepaalde plaats te willen staan, proberen wij hier rekening mee te houden maar kunnen geen garantie geven. Immers, dit is afhankelijk van de bezettingsgraad. 

Aankomst na 14.00 uur en vertrek voor 11.00 uur. Zondag is bij ons geen aankomstdag meer, wel kunt u op zondag vertrekken. Wanneer u in de ochtend wilt arriveren of in de middag/ avond wilt vertrekken wordt een dagdeel gerekend. (dit kan alleen in vooraf overleg)

We verhuren Hemelvaart en Pinksteren als complete periode. Alleen Hemelvaart of alleen Pinksteren gaat helaas niet.

Wij hebben geen seizoensplaatsen, en geen speciaal tarief voor een lege caravan.

De reservering dient uiterlijk 3 weken voor aankomstdatum te worden betaald. Wij vragen geen aanbetaling, maar hanteren wel de gebruikelijke annuleringsvoorwaarden. U vindt de betaalgegevens t.z.t. op de meegestuurde factuur.

Vanaf 2024 hebben we geen pin apparaat meer op onze camping en kan voor overige zaken alleen nog contant worden afgerekend.

Er zijn kosten verbonden aan een annulering, afhankelijk hoe lang u van te voren annuleert (zie onze algemene voorwaarden). Hou daar dus rekening mee als u boekt. Als u dit niet wilt, reserveer dan (nog) even niet.

Wij adviseren de huurder zelf binnen de daarvoor gestelde termijn een annuleringsverzekering af te sluiten.

Let op! De reservering is pas definitief als u van ons een bevestiging heeft ontvangen.

Kleine Camping ’t Eikenbos

Geurt en Heidi Neerlaar
Idinkweg 6a  (inrit van de camping op nr. 6 )
7065 AH Sinderen
Telefoon:  06-13455860
E-mail : info@eikenbos.nl
KvK 09074907