☰ Menu

Praktische informatie

Graag maken wij u attent op een aantal campingregels. Daarmee maakt u uw verblijf en dat van andere bezoekers zo prettig mogelijk.

Algemene informatie

 • Het verblijf op onze camping is geheel op eigen risico.
 • Wij dragen geen verantwoording voor diefstal of beschadigingen van eigendommen van gasten of bezoekers.
 • De kampeerders zijn vanzelfsprekend verantwoordelijk voor hun eigen gedrag maar ook dat van hun eigen gasten. Zorgt ervoor dat zij en u niemand overlast bezorgen.
 • Storend lawaai van bijv. radio/TV dient te worden vermeden. Uw buren hoeven niet mee te kunnen luisteren. En waarschijnlijk willen ze dat ook niet.
 • U krijgt plekgarantie bij reserveringen van 3 nachten of minder, maar geen vaste voorkeursplekgarantie.
 • In overleg mag een 2- persoons bijzettentje neergezet worden.

Aankomst en vertrek

 • U kunt vanaf 14.00 uur terecht op uw plaats.
  Bij aankomst graag melden. (campingbel aanwezig).
 • Op de dag van vertrek laat u uw kampeerplek en badkamer voor 11.00 uur schoon en vrij achter. De sleutel van de badkamer geeft u af bij vertrek.
 • Wilt u de hele dag verblijven, dan kan dit alleen in vooraf overleg en rekenen wij daar een dagdeel voor van 10,00 euro.
 • Iedere avond (behalve op zondag) kunt u tussen 19.00 - 19.30 uur komen afrekenen. U kunt bij ons per pin of contant betalen.

Privé sanitair

Onze camping beschikt over 38 sanitaire ruimtes ( waarvan 1 hulpbehoevende badkamer) voorzien van douche, wc en wastafel die u bij vertrek schoon achterlaat ( schoonmaakmiddelen zijn aanwezig). Deze sanitaire ruimtes zijn verdeeld over 4 toiletgebouwen, verdeeld over ons terrein. U krijgt bij aankomst een sleutel van de badkamer en die geeft u bij vertrek weer aan ons terug.

In deze toiletgebouwen zijn ook de afwasplaatsen aanwezig, zodat u fijn uit de wind, warm en droog kunt afwassen.

Er zijn 2 chemische uitstortplaatsen op ons terrein, die bevinden zich in de overdekte fietsenstalling. Gebruik van normaal toiletpapier is geen probleem maar toiletdoekjes wel. (dit om verstopping te voorkomen)

WiFi en televisie

Op iedere plaats is er Wifi beschikbaar. Bij aankomst krijgt u van ons een gratis inlogcode. We hebben in september 2021 alle apparatuur vernieuwd. Ons internet is niet voor televisie bedoeld, hiervoor kunt u beter een schotel of Digitenne mee brengen. Als u snel internet nodig heeft, raden wij u aan zelf te zorgen voor een (onbeperkt) 4/5 G abonnement.

Tenttapijt

We zijn zuinig op onze grasmat en vragen u daarom om geen gebruik te maken van plastic grondzeil. Enkelzijdig worteldoek is prima.

Honden

Voor honden is bij ons alle ruimte en ze zijn welkom, maar om het leuk te houden voor iedereen vragen wij hondenbezitters wel het volgende :

 • Uw hond dient te allen tijde aangelijnd te zijn op de camping.
 • Er zijn maximaal 2 honden toegestaan.
 • Honden komen niet in onze toiletgebouwen.
 • Honden worden zowel voor de grote als kleine behoefte buiten de camping/erf uitgelaten.
 • Uw hond mag op de “achtergrond” aanwezig te zijn, dus geen lange lijnen of veel blaffen. 
 • Uw hond blijft altijd onder toezicht van zijn/haar baasje.

Barbecueën

Barbecueën is geen probleem. Zorg er wel voor dat er een emmer water klaarstaat.

Met brand- en schroeiplekken en in het gras zijn we niet blij mee. Probeer de rookoverlast zoveel mogelijk te beperken. Kolen altijd laten afkoelen. Ze kunnen in een huisvuilzak in onze container.

Camping ’t Eikenbos stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele schades.

Afval

Er is een verzamelpunt voor afval. Glas, papier en huisvuilniszakken dienen zorgvuldig gescheiden te worden in de betreffende containers. Ander afval, bijvoorbeeld tafels, kapotte stoelen, tenttapijt of ander groot afval dient u mee naar huis te nemen.

Verkeer & bezoek

De maximale snelheid op ons terrein is 5 km.

Bezoekers dienen zich te melden (campingbel) en betalen hiervoor een bezoekerstarief. Bij meer dan twee bezoekers altijd in overleg. Blijft uw bezoek logeren dan graag vooraf met ons overleggen.