☰ Menu

Omgeving

Camping 't Eikenbos; Echt Achterhoek met een prachtige natuur, optimale gastvrijheid en veel rust.
Dat is wat de meeste van onze gasten willen. Genieten van de mooie fietstochten met behulp van de knooppunten en TOP's (toeristische overstap punten).
In de nabije omgeving vindt u koffieboerderij 'Groot-Nibbelink', waar u kunt genieten van een drankje of een ijsje. Ook is er een grote speeltuin waar uw kinderen of kleinkinderen heerlijk hun gang kunnen gaan..
Op de grens tussen Zelhem en Doetinchem vindt u theetuin 't Höfken, waar u vanuit de boomgaard of tuin kunt genieten van de rust en het prachtige landelijke uitzicht. In onze gemeenschappelijke ruimte vindt u veel informatie over wat er te doen en te zien is in de omgeving.

Niet ver bij ons vandaan vindt u unieke, goed bewaard gebleven oude stadjes, zoals Bredevoort, Doesburg en Bronkhorst. De grens met Duitsland is ongeveer 12 km. Op loopafstand liggen het Idinkbos en het Nibbelinkbos met diverse mooie wandelroutes.

Voor de boodschappen is op 2 km afstand Varsseveld dichtbij. Wilt u winkelen? Dat kan in Doetinchem op 15 minuten rijden afstand.