☰ Menu

Faciliteiten

Onze camping is voorzien van 36 zeer ruim opgezette plaatsen (ongeveer 80-100 vierkante meter) omringd door groene beplanting voor optimale privacy.

Eveneens heeft iedere plaats water en elektra 6 Amp. Bovendien beschikt elke plek over privé-sanitair (verdeeld in 4 toiletgebouwen over ons terrein). Parkeren van uw auto doet u op de daarvoor bestemde parkeerplaats die de naam heeft van uw kampeerplek (b.v. kampeerplaats Kiwi heeft de Kiwi-badkamer en de Kiwi-parkeerplaats.) Er zijn 2 overdekte fietsenstallingen op ons terrein aanwezig. Geniet van onze gastvrijheid, gemoedelijkheid, de ruimte en de rust.

Voor de dagelijkse boodschappen is Varsseveld het dichtsbijzijnde dorp op 2 km afstand. Honden zijn welkom mits aangelijnd, worden buiten ons terrein uitgelaten en blijven altijd onder toezicht van hun baasjes!

Privé sanitair

Onze camping beschikt over 37 sanitaire ruimtes ( waarvan 1 mindervaliden badkamer) voorzien van douche, wc en wastafel die u bij vertrek schoon achterlaat ( schoonmaakmiddelen zijn aanwezig). Deze sanitaire ruimtes zijn verdeeld over 4 toiletgebouwen, verdeeld over ons terrein. U krijgt bij aankomst een sleutel van de badkamer en die geeft u bij vertrek weer aan ons terug.

In deze toiletgebouwen zijn ook de afwasplaatsen aanwezig, zodat u fijn uit de wind, warm en droog kunt afwassen.

Er zijn 2 chemische uitstortplaatsen op ons terrein, die bevinden zich in de overdekte fietsenstalling. Gebruik van normaal toiletpapier is geen probleem maar toiletdoekjes wel. (dit om verstopping te voorkomen)

Logeerkamer

Op onze camping is een sfeervolle “logeerkamer” te huur.

Voorzien van een ruim 2 persoons bed, tafel met 2 stoelen. Een eigen ruime badkamer met douche , toilet en wastafel. Binnenkomst hal.

Deze accommodatie is zeer geschikt voor mensen die bijvoorbeeld een paar dagen op bezoek zijn bij een van onze gasten, die hun ouders/familie helpen met het opbouwen van hun caravan en zelf kunnen blijven overnachten in deze Logeerkamer, fietsers die aan het rondtrekken zijn.

Wij beschikken o.a. over:

  • gemeenschappelijke ruimte met tafel, stoelen, boeken en lektuur
  • logeerkamer voor uw gasten met een tweepersoonsbed en eigen sanitair
  • overdekte fietsenstalling
  • overdekte afwasplaatsen
  • wasmachine en centrifuge
  • gratis WiFi
  • minder-validen toilet